Vermijdt de zon met rolluiken Amsterdam

rolluiken Amsterdam

Rolluiken Amsterdam zijn de veelzijdigste zonwering die er zijn. Door een pantserlaag van isolerende lamellen die uit de kast voor het raam valt, ontstaat er een laag statische lucht tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie tegen kou, warmte, licht en geluid. Daarnaast zijn rolluiken zowel discreet als anti-diefstal. Altijd maatwerk en verkrijgbaar in allerlei kleuren en variaties die werken. De rolluiken zijn voorzien van een kast met gepatenteerde scharnierverbinding en bieden een grote stabiliteit. Hoe groot de kast is, ligt aan de hoogte van het rolluik.

rolluiken Amsterdam

Hoge kwaliteit

De fabrikanten hebben ervaring in het maken van rolluiken Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat ze een blijvende controle hierover hebben. Hierdoor ben je gegarandeerd op een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De lamellen zijn voorzien met meerdere lagen lak. Ze hebben ook een hoogwaardige oppervlaktebehenalding gekregen. Hierdoor hebben de rolluiken geen onderhoud nodig en zijn ze kleurvast. Regen, hagel, wind, zonlicht, luchtvervuiling, hebben geen invloed op de rolluiken.

Voordelen

Rolluiken bestaan al jaren. Vroeger waren ze meestal van hout of PVC en kon je ze alleen met de hand bedienen. Tegenwoordig zijn er meer opties. Zowel qua materialen, toepassingen als bedieningsmogelijkheden. 

Hieronder lees je de voordelen van rolluiken Amsterdam:

  • Rolluiken schrikken dieven af.
  • Rolluiken geven 100% duisternis af.
  • Door rolluiken wordt het koel in de zomer en aangenaam in de winter.
  • Je kunt een rolluik op verschillende manieren bedienen: handmatig met lint of elektrisch via een schakelaar of afstandsbediening.