Telefoon repareren bij telefoon reparatie Nijmegen

Logo-Inkstation-nijmegen

Iedereen kent ze tegenwoordig wel, de telefoon. De een heeft een iPhone en de ander een Samsung of een heel ander merk. Er zijn veel verschillende telefoons op de markt en er is daarom ook keuze genoeg in een telefoon winkel om een telefoon te kopen. Sommige mensen zijn heel zuinig op zijn of haar telefoon en de ander totaal niet. Het risico is dan groot dat je telefoon sneller schade krijgt. Je kijkt op internet waar er een reparatie winkel is in jouw omgeving. Toevallig is dat telefoon reparatie Nijmegen. De reparateur kunnen alles maken wat van binnen of buiten kapot is. 

Splash-Inkstationnijmegen

Contact

Bij telefoon reparatie Nijmegen kun je ieder dag van de week terecht met jouw probleem. Je kunt de winkel via whatsapp bereiken of je kunt ze bellen. Vaak lukt een whatsapp berichtje niet, omdat je scherm kapot is en niet meer iemand kunt bereiken… erg vervelend! Je kunt ook even de winkel inlopen en vragen of er nog een plekje vrij is deze week of misschien dezelfde dag nog wel. 

Reparaties 

Sommige reparaties zijn moeilijk uit te voeren en kunnen daarom ook wat tijd gaan kosten, hierdoor worden af en toe de reparaties duurder dan verwacht. Bij telefoon reparatie Nijmegen geven ze jou van te voren aan hoelang het ongeveer gaat duren en hoeveel het gaat kosten, ook niet onbelangrijk. Meestal kun je wachten op je telefoon aangezien het vaak rond de 30 minuten duurt om alles te repareren. Bij de winkel kun je ook je iPad repareren, dit zijn vaak ook duurdere reparaties.

Bestellingen

Op de website van telefoon reparatie Nijmegen kun je cartridges en toners bestellen. Je kunt ze bellen of mailen en de reparateurs kunnen een prijsopgave maken voor jou printer. Als de reparateurs de cartridges en toners bijvullen bespaart je dat geld. Bij een bestelling boven de 35 euro is je verzendkosten gratis. De bestelling duurt meestal een paar werkdagen voordat je het binnen hebt. Als jou bestelling niet goed is kan je dit gemakkelijk weer retourneren en krijg je binnen een paar dagen je geld teruggestort op je rekening. 

Routebeschrijving 

Telefoon reparatie Nijmegen is goed te bereiken. Of je nou via het openbaar vervoer gaat of met de auto het maakt niet uit. Je kan er met elk voertuig komen. Je moet wel altijd een stukje lopen als je met de bus gaat. Dit komt omdat de winkel midden in het centrum ligt. Je kunt er ook er de fiets komen, maar kijk uit. In het centrum van Nijmegen mag je niet fietsen. Je krijgt anders een hoge boete en dat is natuurlijk erg zonde.