Op pouches.eu vind je een ruim assortiment met genoeg keuze! 

Je hebt ze ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen op een festival of op een feestje. De e-sigaret, of ook wel vape genoemd. Onder de jongeren erg populair en verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende smaken. Deze smaken maakt dat het roken ervan ‘lekkerder’ wordt en daardoor raken jongeren sneller verslaafd aan het gebruiken van e-sigaretten. Mede door deze smaak en het vele aanbod in fysieke en online winkels maakt het kopen van e-sigaretten voor jongeren makkelijker. En daar waar er een leeftijdsgrens aanzit van achttien jaar wordt het ook veel gebruikt voor jongeren onder de achttien. Zo’n e-sigaret koop je makkelijk online bijvoorbeeld via pouches.eu. Maar waar mag je deze e-sigaretten eigenlijk allemaal gebruiken?

Waar kan ik een e-sigaret kopen? 

Er zijn een aantal fysieke winkels waar je je e-sigaretten kunt kopen. Zo zijn de vaak bij de oude postkantoren of tabakswinkels te verkrijgen, maar ook bij gemakswinkels zoals de Primera. In sommige steden zijn er zelfs hele winkels opgezet waar ze alleen vapes en e-sigaretten verkopen. Maar tegenwoordig kan bijna alles online. Zo ook de verkoop van e-sigaretten. Bij verschillende aanbieders zoals pouches.eu is er een ruim online aanbod. Zo kun je kiezen uit verschillende smaken en merken. 

Waar mag je een e-sigaret gebruiken? 

Voor een e-sigaret, ook wel een vape, gelden dezelfde regels als voor ‘normale’ sigaretten. Deze zijn namelijk niet binnen toegestaan. Zijn de e-sigaretten binnen wel toegestaan? Dan zal dit met duidelijke teksten en borden aangegeven worden en zal er een ruimte speciaal zijn voor rokers. Zo mag je in een restaurant, een club of in de supermarkt geen gebruik maken van je e-sigaret. Wil je binnen in huis roken? Daar zitten natuurlijk geen regels aan verbonden en mag jij zelf bepalen of je binnen rookt of niet. Een e-sigaret bestel je makkelijk en snel online via een site zoals pouches.eu.