Gemakkelijk en snel logo borduren!

Jij wilt je eigen kleding lijn beginnen en dat is een goede keuze die je maakt, maar het is niet makkelijk en daarom moet jij je er ook goed in gaan verdiepen. Het is dan ook belangrijk dat jij goed gaat kijken of jij een logo op je kleding wilt of niet. Daarnaast is het ook goed om te kijken of je dan een logo borduren wilt of geprint. Als jij voor een pet gaat kiezen in je kleding lijn dan is een pet borduren veel beter dan een logo erop printen. Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet gaan houden. Verdiep jezelf er dan ook goed in, want het kan nog eens van pas komen.

logo borduren - pet borduren

Kwaliteit

Kwaliteit is heel erg belangrijk als het aankomt op kleding en daarom moet je ook je best doen om die kwaliteit te leveren. Nu is dat niet altijd even makkelijk en het kan dan soms wel even wat werk kosten. Daarom moet jij er ook de tijd voor nemen. Als jij kleding gaat verkopen dan is het in sommige gevallen beter om logo borduren dan een logo printen. Zoals eerder al is gezegd kan een pet borduren beter uitpakken dan als jij er iets op laat printen. Houd daar dus goed rekening mee.

Printen

Het printen van logo’s wordt best wel veel gedaan en dat is dan ook niet zo gek, want een logo printen is een stuk goedkoper. Nu is het wel zo dat dit niet altijd goed is, want een logo die geprint is raakt veel sneller los dan een logo dat geborduurd wordt. Daarom moet jij eigenlijk gelijk al de stap nemen om een logo borduren, want het levert veel beter resultaat op. Een logo printen op een pet is dan ook bijna onmogelijk. Een pet borduren is veel makkelijker.

Werk

Vooral werkkleding heeft een logo en dat is dan ook niet zo gek. Hierdoor is het ook makkelijker te herkennen. Daarom moet jij ook rustig de tijd nemen om je kleding voor werk te ontwerpen. Kies dan ook voor een logo borduren op je werkkleding en niet voor een logo printen. Je wilt niet dat het logo na een paar keer werken er al van af is, want dit is zonde. Als jij ervoor kiest om een logo dat geborduurd wordt dan kies je voor veel meer kwaliteit. Met petten voor werk is een pet borduren ook veel beter.