Wat doet katwijk voor marketing?

Medewerkers van Leiden worden door katwijk marketing ingehuurd om informatie te verspreiden van evenementen op de website van VVV Katwijk. Ook houden de medewerkers mails, social media, en ook nog de website met daarop allemaal promotiemateriaal. Katwijk en Lijden tekenen binnenkort een samenwerkingsovereenkomst.

Katwijk marketing vindt dat ze hun bedrijf moeten veranderen na een teleurstellende evaluatie van vorig jaar. Er kwam toen niet genoeg geld vrij om de marketing voort te zetten.

Katwijk marketing

Start samenwerking met Leiden marketing

Op woensdag 8 juli 2020 is de samenwerkingsovereenkomst tussen Katwijk marketing en Leiden marketing getekend. Ze krijgen samen een samenwerking op basis van de communicatie en back office activiteiten. Dit gaat een heel nieuw begin zijn voor beide bedrijven.  De samenwerking gaat vooral bestaan uit het ondersteunen van activiteiten op communicatie uitingen zoals: webbeheer, nieuwsbrieven en social media. Ook zien beide bedrijven dat er een kans is om werkzaamheden te gaan verbreden. 

Websites onderhouden

Om met de tijd mee te gaan is het van belang dat je onderneming beschikt over een goede up to date website. Alleen het laten maken van je website kom je er helaas niet. Je moet je website door de maanden door blijven updaten. Ook als je wilt dat de communicatie met je klanten goed verloopt moet je je nieuwsbrieven up-to-date houden. Verder zorgt het up-to-date houden van je website er voor dat je minder snel gehackt zult gaan worden of een virus aanval krijgt. Ook in Google zal je een hogere ranking krijgen als je je website blijft vernieuwen. Bij Katwijk marketing houden ze ook de websites voor jou bij. Hun taak is om ook promotie op hun websites te tonen.

SEO checklist

Voor het behalen van een hoge positie in Google zoekmachine is het zeer belangrijk dat je een goede SEO-score blijft behouden. Vooral de manier van schrijven heeft hier veel invloed op. Als eerste ga je beginnen met kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf. Hierdoor weet je waar je op gezocht wordt waardoor jij weet op welke zoekwoorden jij gevonden moet gaan worden. Daar kun jij je dan op gaan focussen. Dit is ook iets wat Katwijk doet met hun organisatie.

Email marketing

Een van de mail marketing dingen zijn een nieuwsbrief sturen. Zo zou je de mensen die aangemeld zijn voor de nieuwsbrief up-to-date. Ook worden er wel is aanbiedingen door de mail heen gestuurd, dit is om mensen over te halen en überhaupt duidelijk maken wat de aanbiedingen zijn. Ook kun je een automatische mail beantwoorder maken om op standaard mails terug te sturen. Ook dit zijn allemaal taken die uitgevoerd worden door Katwijk marketing.